Mar Frigola directora de Sal de Mar

Mar Frigola, assessora d’imatge personal

Mar Frigola, assessora d’imatge personal

La teva imatge, el teu poder: Assessoria d’imatge corporal i corporativa a Girona.

Com a assessora d’imatge corporal i corporativa a Girona, el meu objectiu és ajudar-te a projectar la imatge que desitges, tant en l’àmbit personal com professional. Treballo amb tu perquè et sentis còmode i segur amb qui ets i amb la imatge que projectes al món.

En un món on la imatge és cada vegada més important, projectar una imatge coherent i positiva pot ser clau per a l’èxit en tots els àmbits de la vida. Una bona imatge pot ajudar-te a guanyar confiança en tu mateix, a augmentar la teva autoestima i a aconseguir els teus objectius professionals.

Per què invertir en assessoria d’imatge?

Hi ha molts motius pels quals invertir en assessoria d’imatge pot ser una bona decisió:

• Millorar la teva confiança en tu mateix: Quan et sents bé amb la teva imatge, et projectes amb més seguretat i confiança. Això pot tenir un impacte positiu en tots els àmbits de la teva vida, des de les relacions personals fins a la teva carrera professional.

• Augmentar la teva autoestima: Una bona imatge pot ajudar-te a sentir-te més estimat i valorat. Això pot ser especialment important si has passat per un període difícil en la teva vida o si estàs lluitant contra la baixa autoestima.

• Aconseguir els teus objectius professionals: En un mercat laboral competitiu, projectar una imatge professional és essencial per a tenir èxit. Una assessora d’imatge pot ajudar-te a crear una imatge que s’adapti a la teva empresa i al teu sector professional.

• Estalviar diners: Pot semblar que invertir en assessoria d’imatge sigui un cost innecessari, però a la llarga pot estalviar-te diners. Una assessora d’imatge pot ajudar-te a comprar roba que s’adapti al teu cos i al teu estil, i a evitar comprar peces que no usaràs. A més, et pot ensenyar com cuidar la teva roba i els teus accessoris, perquè durin més temps.

• Estalviar temps: Si no saps com vestir-te o com cuidar la teva imatge, una assessora d’imatge pot estalviar-te molt de temps. Et pot ajudar a crear un armari que s’adapti al teu estil de vida i a les teves necessitats, i et pot ensenyar com combinar la teva roba per a crear looks diferents.

Què ofereixo?

Com a assessora d’imatge corporal i corporativa, ofereixo una àmplia gamma de serveis per a ajudar-te a aconseguir els teus objectius. Alguns dels meus serveis inclouen:

• Anàlisi d’imatge: Analitzo la teva imatge actual i t’ajudo a identificar els teus punts forts i febles.
• Assessorament en estil: T’ajudo a trobar el teu estil personal i a crear un armari que s’adapti a les teves necessitats.
• Compra personalitzada: T’acompanyo a comprar roba i accessoris que s’adaptin al teu cos i al teu estil.
• Assessorament en maquillatge i perruqueria: T’ajudo a trobar el look de maquillatge i perruqueria que s’adapti a la teva cara i al teu estil.
• Comunicació no verbal: T’ensenyo com projectar una imatge positiva a través de la teva comunicació no verbal.
• Preparació per a entrevistes de feina: T’ajudo a crear una imatge professional que t’ajudi a causar una bona impressió en les entrevistes de feina.

Com treballar amb mi

Si estàs interessat a treballar amb mi, pots contactar amb mi per a concertar una cita gratuïta. En aquesta cita, parlarem dels teus objectius i de com puc ajudar-te a aconseguir-los. També et faré un diagnòstic inicial de la teva imatge i et donaré alguns consells per a començar a millorar-la.

Beneficis de treballar amb una assessora d’imatge local a Girona, Mar Frigola.

Com a assessora d’imatge local a Girona, conec les últimes tendències de moda a la nostra ciutat. També conec les botigues locals on pots trobar roba i accessoris que s’adaptin al teu pressupost i estil. A més, puc ajudar-te a crear una imatge que sigui autèntica i que reflecteixi la teva personalitat única.

Per a qui és l’assessoria d’imatge?
L’assessoria d’imatge és per a tothom. No importa la teva edat, sexe, pressupost o estil. Si vols sentir-te millor amb tu mateix i projectar una imatge més positiva, l’assessoria d’imatge pot ajudar-te.

Com puc estalviar-te diners i temps?

Com ja hem comentat, invertir en assessoria d’imatge pot estalviar-te diners a la llarga. T’ajudo a comprar roba que s’adapti al teu cos i al teu estil, evitant així compres impulsives de peces que no usaràs. També et puc ensenyar com cuidar la teva roba perquè et duri més.
A més, estalviaràs temps perquè t’ajudaré a crear un armari versàtil que s’adapti al teu estil de vida i a les teves necessitats. T’ensenyaré com combinar la teva roba per a crear looks diferents per a cada ocasió, evitant així l’estrès de què posar-te cada dia.

No ho dubtis, la inversió en assessoria d’imatge és una inversió en tu mateix!

Si vols sentir-te més segur, projectar una imatge professional i aconseguir els teus objectius, contacta amb mi avui mateix. Estaré encantada d’ajudar-te a obtenir la imatge que desitges.

Pots trobar més informació sobre els meus serveis a la meva pàgina web o contactant amb mi per correu electrònic o per telèfon.

L’assessoria d’imatge corporal i corporativa pot ajudar-te a sentir-te millor amb tu mateix, a projectar una imatge més positiva i a obtenir els teus objectius.

Si estàs buscant una assessora d’imatge a Girona, no dubtis a contactar amb mi.

Estaré encantada d’ajudar-te.

Vols trobar la clau per obrir portes de la teva imatge?, clic aquí!×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?