Plans d’acció

Imatge i estilisme

#IMATGE I ESTILISME

ELS NOSTRES SERVEIS

La teva imatge projecta les teves millors qualitats? Creus que el teu entorn percep el que realment ets?

Quan oferim una imatge adequada obtenim una millor valoració de les nostres aptituds i qualitats.

 

– Servei d’assessorament en imatge personal, empresarial i institucional; organitzar esdeveniments i planificar els processos d’entrenament personal en habilitats de comunicació, protocol i usos socials.

 

– Assessoria cosmètica – Disseny d’Imatge Integral – Estilisme en vestuari i complements – Assessoria de perruqueria – Protocol i Organització d’Esdeveniments – Usos Socials – Assessoria Estètica – Habilitats Comunicatives – Imatge Corporativa

Sal de Mar objectius

#METODOLOGIA

OBJECTIUS

 

L’assessoria ens ajuda a potenciar les nostres aptituds i qualitats a través de la nostra pròpia imatge. La imatge i el que un transmet ha de ser coherent. Tots tenim una imatge i tots comuniquem a través d’ella. Ens miren abans que ens escolten; la imatge és allò que transmetem a través de la nostra aparença, no sols física. La nostra imatge està representada per un conjunt d’aspectes: vestuari, maquillatge, pentinat, gestos, moviments, colors, formes, etc.

 

En aquesta primera fase mantenim una entrevista personal amb el client on coneixem la seva comunicació verbal i no verbal, el seu to i volum de veu, els seus gestos, moviments, gustos, aficions, estil de vida (personal i laboral) o moment vital en el qual es troba, entre altres coses. Estudiem l’objectiu que l’ha portat fins nosaltres i les principals qualitats que vol transmetre o potenciar. El nostre objectiu final és adaptar la seva imatge a les seves necessitats i entorn.

LOOKS

 

Realitzem una proposta d’estilisme per a trobar l’equilibri entre imatge i bellesa, conjugant les qualitats que es volen transmetre amb el que més afavoreix. I tot això adaptat al propi estil.

 

En aquesta fase, presentem una sèrie de propostes per als diferents escenaris en els quals es mourà la persona, posant en pràctica les pautes treballades en els objectius. Es revisa l’harmonia de color a la qual pertany, volums, tipus de peces o línies que s’han de tenir en compte per a aconseguir la millor imatge.

Es revisen totes les opcions i es contrasten amb el client de manera que, en finalitzar aquesta fase, obtingui una completa idea d’aquelles propostes que, adaptades al seu estil, compondran la seva imatge final.

Sal de Mar looks
Sal de Mar informes proactius

INFORME DETALLAT

 

Entreguem un dossier que reflecteix tot l’estudi realitzat anteriorment, tant d’estilisme com de comunicació en general.

 

Es tracta de donar coherència a tot el que significa imatge i, per tant, donem indicacions molt concretes sobre cabell, maquillatge, accessoris, gestos, llenguatge, veu, moviments, comunicació verbal i no verbal, etc. En definitiva, a través d’un pla d’acció s’informarà el client sobre com treballar els aspectes més rellevants i que més influeixen en la imatge que vol projectar. Juntament amb el pla d’acció es poden realitzar altres serveis addicionals, si així es desitja, com a estudi de guarda-roba, disseny de fons d’armari, personal shopper, nutrició, maquillatge, entrenament personal o comunicació, entre altres.

#MODUSOPERANDI

PLANS D’ACCIÓ

 • PLA BÀSIC

 • $53€ / Hora
  • 10 Hores treballant per a tu (IVA INCLÒS)
  • Establim els pilars del teu look. Una bona base són els fonaments per reafirmar la teva autoestima personal.

MILLOR OFERTA
 • PLA PROFESSIONAL

 • $42,5€ / Hora
  • 20 Hores treballant per a tu (IVA INCLÒS)
  • Establim les bases per una bona imatge personal i professional. Et facilitem les eines per sentir-te molt segur en tot el que projectes.

 • PLA PREMIUM

 • $31,25€ / Hora
  • 40 Hores treballant per a tu (IVA INCLÒS)
  • T’ensenyem com arribar a tenir una imatge amb un estil propi i coherent, ho supervisem i el més important t’ensenyem a mantenir-la.

#PARLEM

RESERVA EL TEU PLA D’ACCIÓ

  Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials posteriors de MAR FRIGOLA TRIOLA per correu electrònic, WhatsApp, SMS i altres mitjans de comunicació ofimàtics, tal com estableix la Llei LSSI/CE 34/2002.

  Dono el meu consentiment exprés per rebre Newsletters de MAR FRIGOLA TRIOLA, per correu electrònic i altres mitjans electrònics o postals, tal com estableix la Llei LSSI/CE 4/2002.
  No

  Si posteriorment no desitgés continuar rebent les nostres comunicacions comercials i/o newsletters, vostè podrà revocar el consentiment enviant un mail mar@saldemar.cat amb la paraula BAIXA.

  ×

  Hola!

  Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

  × Et puc ajudar?