Mar Frigola Triola - Sal de Mar

Mar Frigola

#LAMEVAHISTÒRIAPERSONAL

Linkedin

Fins a on arriba la meva memòria puc recordar el que va començar com un joc d’infantesa, un passatemps d’adolescent i un esport en la joventut: observar a la gent i imaginar la seva història personal era quelcom inevitable a qualsevol hora, en qualsevol lloc o situació… Sempre estudiava les persones: com vestien, caminaven, parlaven… i a partir d’aquí imaginar com seria el seu dia a dia.

 

L’observació és el pilar principal per un bon assessorament personal

El meu caràcter extravertit, la facilitat per empatitzar i l’enorme satisfacció que sento en incrementar la felicitat d’un tercer em van portar a la meva altra passió, l’escenari. Des d’allà hi ha tan bona vista, veus tanta gent diferent, aparentment tots de celebració, que aquesta plataforma es converteix en el millor mirador. Així que durant vint-i-cinc anys observar les persones i amb una cançó o una clicada d’ull treure’ls-hi un somriure va ser la meva professió.

 

L’empatia és un requisit imprescindible per saber el que el client espera de tu i per la seva satisfacció posterior

De família de petits empresaris i, seguint la tradició, vaig desenvolupar la meva faceta empresarial en diverses empreses relacionades amb el món de l’espectacle, la sonorització d’esdeveniments i la gestió d’actes diversos. Amb una gran capacitat d’organització, vaig aprendre a gestionar amb eficiència el temps i els diners.

Organització, visió empresarial i eficàcia són claus per una bona assessora i gestora d’imatge personal i corporativa.

Tanmateix, em venia de gust acceptar nous reptes professionals que s’adeqüessin més amb els meus interessos. Així doncs, vaig començar un procés de reflexió per triar aquell projecte que em portaria a la felicitat laboral. Vaig començar a preguntar-me: Què és el que més t’agrada fer? En què t’apassiona invertir el poc temps lliure que et queda?
“El món de la imatge” em vaig respondre, si! “roba, sabates, pentinats i complements i … Tot el que es pugui posar o treure”! Exactament, això és el que m’agrada!

M’agrada ajudar a les persones a treure la millor versió d’elles mateixes i, de fet, sovint ha estat la demanda de bona part del meu entorn proper. “No m’acompanyaries a comprar la roba de la temporada” “És que tu sempre trobes de tot i jo no veig mai res…” “Quan tu m’acompanyes és tan fàcil i divertit” … Sí, això és el que més m’agrada!

 

Quan la teva passió esdevé el teu dia a dia, quelcom màgic està passant.

Llavors no existia una professió com a tal i molt menys amb les possibilitats de formació actuals, però quan fas possible un somni, els mitjans justifiquen el fi. Després de formar-me i ampliar coneixements amb els millors professionals neix el projecte Sal de Mar.

 

Una formació completa i l’exigència personal fan que els resultats vinguin sols.

I ara, quina és la teva història? Me l’expliques? O em deixaràs endevinar-la?

Mar Frigola Triola - Sal de Mar
×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a mar@saldemar.cat

× Et puc ajudar?